mun. Chișinău, str. Calea Orheiului, 111/5

Istorie

Tradiția îndelungată a MOLTEX a început ca un scutec german în stil trapez în anii 1960 și s-a dezvoltat de-a lungul anilor până în prezent. Acum, noul său aspect stabilește conexiunea dintre moștenirea ecologică a mărcii și tendința tot mai crescută către produsele naturale și prietenoase cu mediul. Aruncați o privire asupra istoriei Moltex!

1961

1969

Antreprenoarea germană Grete Schickedanz* introduce pe piață primul scutec german de tip trapez sub eticheta MOLTEX. (*Grete Schickedanz, născută Lachner, a fost o femeie de afaceri germană. S-a născut în Fürth la 20 octombrie 1911 și a murit în Fürth la 23 iulie 1994. A fost director general al companiei de vânzare prin corespondență Quelle până în 1983.)

Scutecul MOLTEX din material nețesut cu capete moi cu relief este introdus ca o inovație.

1973

1975

1977

Este introdus MOLTEX Combinette, ca un scutec tip chiloțel inovator.

MOLTEX Combinette este comercializat ca un scutec pentru întreaga noapte.

În gama MOLTEX Combinette este adăugat un scutec pentru nou-născuți și sugari.

1983

1985

Scutecele MOLTEX sunt îmbunătățite prin adăugarea unui bandaj pentru picior.

Este introdus primul scutec MOLTEX fără parfum. MOLTEX este comercializat ca un „scutec de protecție a pielii”.

1991

MOLTEX Eco este lansat ca primul scutec tip chiloțel nedecolorat din lume, marcând nașterea primului scutec ecologic din lume: MOLTEX Eco. MOLTEX Eco a devenit între timp o marcă consolidată în segmentul scutecelor ecologice.

2000

2008

2010

Un studiu asupra compușilor organostanici comandat de Greenpeace identifică doar patru produse de scutece (din zece) ca fiind lipsite de substanțe periculoase. Trei dintre acestea sunt produse MOLTEX.

„Scutecul alb MOLTEX Eco” înlocuiește scutecul ecologic nedecolorat MOLTEX.

Achiziționarea licenței PEANUTS face ca MOLTEX să devină primul scutec asociat cu acest factor de distracție atât pentru părinți, cât și pentru copii – cu un aspect vizual atractiv, original și adorabil.

2013

2019

MOLTEX Eco este rebranduit. Marca este standardizată pentru piața internațională și primește un nume nou, bazat pe statutul său recunoscut ca primul scutec ecologic din lume: MOLTEX nature no.1. Pentru a exprima acest lucru în formă vizuală, am decis să înlocuim motivele cu PEANUTS cu imagini ale unui ursuleț vesel și aventuros. Ursulețul MOLTEX va fi curios și atent în timp ce observă mediul înconjurător și îi apropie pe copii de natură.

Moltex Pure & Nature are o tradiție îndelungată de a oferi produse de îngrijire a bebelușilor fiabile și performante, care sunt sigure pentru pielea bebelușului și prietenoase cu mediul înconjurător. Moltex se re-lansează complet, concentrându-se nu numai pe îngrijirea planetei, ci și pe siguranța și confortul sporit al bebelușului. Noul ambalaj face acum legătura între moștenirea ecologică a mărcii și tendința crescândă pentru produse naturale și prietenoase cu mediul.

Magazinul de scutece din Chisinau: Calitate, Confort și Conveniență pentru îngrijirea bebelușului dumneavoastră

Bine ați venit la cel mai convenabil și complet magazin de scutece din Chisinau! Suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune produse pentru îngrijirea bebelușului dumneavoastră. Cu o gamă largă de scutece de înaltă calitate și o experiență de cumpărături plăcută, suntem destinația preferată a părinților din Chisinau.

De ce să alegeți magazinul nostru de scutece? În primul rând, avem o selecție vastă de branduri de renume, precum Pampers, Huggies, Libero și multe altele. Indiferent de preferințele și nevoile dumneavoastră, suntem siguri că veți găsi produsul perfect pentru copilul dumneavoastră în magazinul nostru. În plus, oferim diverse dimensiuni și tipuri de scutece, de la cele pentru nou-născuți până la cele pentru copii mai mari.

La magazinul nostru de scutece din Chisinau, ne asigurăm întotdeauna că produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate și că satisfac cele mai stricte standarde de siguranță. În plus, avem o echipă prietenoasă și bine instruită, pregătită să vă ofere asistență și sfaturi personalizate pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie în ceea ce privește achiziționarea scutecelor.

Comoditatea și ușurința cumpărăturilor sunt de asemenea prioritățile noastre. Magazinul nostru de scutece din Chisinau oferă o platformă online prietenoasă, care vă permite să explorați și să comandați produsele dorite într-un mod rapid și simplu. Livrăm prompt în toate cartierele din Chisinau, astfel încât să puteți avea acces rapid la scutecele de care aveți nevoie.

În concluzie, magazinul nostru de scutece din Chisinau este alegerea perfectă pentru toți părinții preocupați de bunăstarea și confortul copiilor lor. Avem o gamă variată de scutece de înaltă calitate, oferim servicii personalizate și livrăm prompt. Vă invităm să ne vizitați magazinul sau să explorați gama noastră online pentru a descoperi cea mai bună opțiune pentru micuțul dumneavoastră. Alegeți calitatea și confortul pentru bebelușul dumneavoastră – alegeți magazinul nostru de scutece din Chisinau!

Scutece de calitate superioară: Alegerea perfectă pentru confortul și protecția bebelușului tău

Dacă căutați scutece de calitate superioară pentru copilul dumneavoastră, sunteți în locul potrivit! La noi veți găsi o gamă largă de scutece de înaltă calitate, create special pentru a satisface nevoile delicate ale bebelușului dumneavoastră.

De ce să alegeți scutecele noastre? Calitatea superioară este prioritatea noastră numărul unu. Folosim doar materiale de cea mai înaltă calitate, care sunt moi și prietenoase cu pielea sensibilă a bebelușului dumneavoastră. În plus, scutecele noastre sunt extrem de absorbante, menținând pielea bebelușului uscată și protejată de iritații.

O altă caracteristică importantă a scutecelelor noastre este confortul. Designul ergonomic și elasticitatea optimă asigură o potrivire perfectă, astfel încât bebelușul dumneavoastră să se simtă confortabil în orice poziție. Nu veți mai avea probleme cu scurgerile sau cu scutecele care se deplasează, deoarece scutecele noastre de calitate superioară asigură o protecție excelentă împotriva scurgerilor.

Suntem conștienți că siguranța este un aspect esențial pentru părinți. De aceea, scutecele noastre sunt fabricate fără substanțe chimice dăunătoare sau parfumuri artificiale. Puteți avea încredere deplină în produsele noastre, știind că oferim doar scutece sigure și prietenoase cu mediul înconjurător.

În plus față de calitatea și confortul scutecelelor noastre, vă oferim și o gamă variată de dimensiuni și modele, astfel încât să puteți găsi scutecele perfecte pentru nevoile individuale ale copilului dumneavoastră.

Pentru scutece de calitate superioară, alegeți cu încredere produsele noastre. Îngrijiți pielea delicată a bebelușului dumneavoastră cu scutece de cea mai bună calitate, concepute special pentru a oferi confort și protecție maximă. Comandați acum și veți avea parte de o experiență excelentă cu scutecele noastre de calitate superioară.