mun. Chișinău, str. Calea Orheiului, 111/5

Sustenabilitate

MOLTEX Pure & Nature are o îndelungată tradiție de a oferi produse pentru îngrijirea bebelușilor fiabile și performante, care sunt sigure pentru pielea bebelușului și prietenoase cu mediul înconjurător. Prin utilizarea celor mai recente tehnologii de producție și control al calității disponibile, scutecele MOLTEX Pure & Nature sunt fabricate în Belgia și Republica Cehă, folosind 100% energie verde. Mergem chiar mai departe și compensăm emisiile rămase, făcând aceste fabrici neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon.

Ambele fabrici dețin certificate ISO14001 și 50001, dovedind o gestionare solidă a mediului și a energiei.

Doar astfel putem asigura generațiilor viitoare – micii eroi cu scutece de astăzi și de mâine – un viitor sigur din punct de vedere ecologic.

Producție CO2 Neutră

În ceea ce privește acțiunea pentru climă, accentul Moltex este pus pe eficiența energetică, energia regenerabilă și susținerea rezilienței climatice, astfel încât operațiunile lor să devină neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2030.

Cele două locații (Eeklo și Turnov) în care Ontex produce marca „Moltex” sunt deja etichetate drept instalații de producție CO2-neutre.

Depășind achiziționarea a 100% energie verde, fabricile compensează emisiile inevitabile de CO2 prin susținerea proiectelor climatice cu scopul de a instala TURBINE EOLIENE în India care vor produce 54 000 MWh de electricitate pe an pentru a alimenta cu energie regenerabilă 50 000 de gospodării.

Achiziționare Etică

Accentuăm importanța de a ne asigura că materiile prime provin din surse etice, social acceptabile și responsabile. Utilizăm o abordare de audit social bazat pe evaluarea riscului pentru a asigura conformitatea socială în lanțul nostru de aprovizionare.

Cum controlăm calitatea

Un proces de asigurare a calității bazat pe principiile conștientizării și responsabilității față de mediu are întotdeauna cea mai înaltă prioritate la MOLTEX. Necesitatea de producție continuă și monitorizarea produselor reprezintă o provocare în acest context. Acest lucru implică evaluarea consecințelor asupra mediului și sociale și adaptarea lor în mod continuu la cele mai recente standarde (ISO14001, ISO50001).

Gestionarea Mediului și Energiei

Mediu: reducerea consumului de materiale și încorporarea de materiale reciclate și naturale, gestionarea atentă a deșeurilor și valorificarea acestora, scăderea și compensarea emisiilor rămase de CO2 produse în producție, optimizarea distanțelor de transport.

Energie: economisirea energiei, investiții în creșterea eficienței energetice în procesele de producție, panouri solare.

Angajații noștri: inima palpitantă și forța motrice a Moltex.

Angajații Moltex sunt, în mod natural, inima palpitantă și forța motrice a companiei noastre. Ne bazăm pe o abordare sistematică orientată către practică pentru dezvoltarea personalului, precum și pe încurajarea și susținerea formării continue și a educației suplimentare. Accentuăm importanța promovării îmbunătățirilor progresive în echilibrul dintre viața profesională și cea personală prin măsuri eficiente. De asemenea, este important pentru noi să sporim conștientizarea valorilor durabile în rândul întregului nostru personal și ne străduim să dăm un bun exemplu. Acesta este un proces care poate fi realizat doar împreună și prin realizarea de pași mici. În plus, efectuăm audituri sociale terțe (BSCI) în fabricile noastre pentru a ne asigura condiții corecte de muncă.

Premii pentru calitatea Moltex

MOLTEX nature no.1: a primit pentru a treia oară consecutiv sigla de calitate GREEN BRANDS. GREEN BRANDS sunt mărci care aduc o contribuție semnificativă la protejarea naturii și a mediului înconjurător. Acestea sunt produse într-un mod ecologic sigur și acționează în mod consecvent și responsabil în sprijinul conservării habitatelor și resurselor naturale și a păstrării naturii și a unei calități de viață durabile. Sigla oferă consumatorilor un standard fiabil și îi ajută să se orienteze atunci când selectează produse.

Magazinul de scutece din Chisinau: Calitate, Confort și Conveniență pentru îngrijirea bebelușului dumneavoastră

Bine ați venit la cel mai convenabil și complet magazin de scutece din Chisinau! Suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune produse pentru îngrijirea bebelușului dumneavoastră. Cu o gamă largă de scutece de înaltă calitate și o experiență de cumpărături plăcută, suntem destinația preferată a părinților din Chisinau.

De ce să alegeți magazinul nostru de scutece? În primul rând, avem o selecție vastă de branduri de renume, precum Pampers, Huggies, Libero și multe altele. Indiferent de preferințele și nevoile dumneavoastră, suntem siguri că veți găsi produsul perfect pentru copilul dumneavoastră în magazinul nostru. În plus, oferim diverse dimensiuni și tipuri de scutece, de la cele pentru nou-născuți până la cele pentru copii mai mari.

La magazinul nostru de scutece din Chisinau, ne asigurăm întotdeauna că produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate și că satisfac cele mai stricte standarde de siguranță. În plus, avem o echipă prietenoasă și bine instruită, pregătită să vă ofere asistență și sfaturi personalizate pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie în ceea ce privește achiziționarea scutecelor.

Comoditatea și ușurința cumpărăturilor sunt de asemenea prioritățile noastre. Magazinul nostru de scutece din Chisinau oferă o platformă online prietenoasă, care vă permite să explorați și să comandați produsele dorite într-un mod rapid și simplu. Livrăm prompt în toate cartierele din Chisinau, astfel încât să puteți avea acces rapid la scutecele de care aveți nevoie.

În concluzie, magazinul nostru de scutece din Chisinau este alegerea perfectă pentru toți părinții preocupați de bunăstarea și confortul copiilor lor. Avem o gamă variată de scutece de înaltă calitate, oferim servicii personalizate și livrăm prompt. Vă invităm să ne vizitați magazinul sau să explorați gama noastră online pentru a descoperi cea mai bună opțiune pentru micuțul dumneavoastră. Alegeți calitatea și confortul pentru bebelușul dumneavoastră – alegeți magazinul nostru de scutece din Chisinau!

Scutece de calitate superioară: Alegerea perfectă pentru confortul și protecția bebelușului tău

Dacă căutați scutece de calitate superioară pentru copilul dumneavoastră, sunteți în locul potrivit! La noi veți găsi o gamă largă de scutece de înaltă calitate, create special pentru a satisface nevoile delicate ale bebelușului dumneavoastră.

De ce să alegeți scutecele noastre? Calitatea superioară este prioritatea noastră numărul unu. Folosim doar materiale de cea mai înaltă calitate, care sunt moi și prietenoase cu pielea sensibilă a bebelușului dumneavoastră. În plus, scutecele noastre sunt extrem de absorbante, menținând pielea bebelușului uscată și protejată de iritații.

O altă caracteristică importantă a scutecelelor noastre este confortul. Designul ergonomic și elasticitatea optimă asigură o potrivire perfectă, astfel încât bebelușul dumneavoastră să se simtă confortabil în orice poziție. Nu veți mai avea probleme cu scurgerile sau cu scutecele care se deplasează, deoarece scutecele noastre de calitate superioară asigură o protecție excelentă împotriva scurgerilor.

Suntem conștienți că siguranța este un aspect esențial pentru părinți. De aceea, scutecele noastre sunt fabricate fără substanțe chimice dăunătoare sau parfumuri artificiale. Puteți avea încredere deplină în produsele noastre, știind că oferim doar scutece sigure și prietenoase cu mediul înconjurător.

În plus față de calitatea și confortul scutecelelor noastre, vă oferim și o gamă variată de dimensiuni și modele, astfel încât să puteți găsi scutecele perfecte pentru nevoile individuale ale copilului dumneavoastră.

Pentru scutece de calitate superioară, alegeți cu încredere produsele noastre. Îngrijiți pielea delicată a bebelușului dumneavoastră cu scutece de cea mai bună calitate, concepute special pentru a oferi confort și protecție maximă. Comandați acum și veți avea parte de o experiență excelentă cu scutecele noastre de calitate superioară.

Certificate

AllergyCertified

AllergyCertified este eticheta internațională care garantează un risc minim de alergii cutanate. Un toxicolog al institutului independent AllergyCertified efectuează o evaluare completă a riscului pentru toate ingredientele prezente în produs. Substanțele chimice interzise sunt ingredientele cunoscute pentru a fi alergenice, carcinogene și substanțele care perturbă sistemul reproducător (disruptori endocrini).

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați: http://allergycertified.com/

FSC®

Alegând scutece care conțin pulpă de lemn (un material realizat din pastă de lemn) cu eticheta FSC®, contribuiți la protejarea pădurilor lumii și la combaterea defrișărilor. Consiliul pentru Gestionarea Responsabilă a Pădurilor (FSC®) promovează gestionarea responsabilă a pădurilor la nivel global, în conformitate cu criterii sociale, ecologice și economice riguroase.

Website: https://fsc.org/en

EU Ecolabel

Scutecele premiate cu sigla oficială EU Ecolabel garantează că îndeplinesc cele mai înalte standarde ecologice pe parcursul întregului lor ciclu de viață: de la extracția materiilor prime până la producție, distribuție și eliminare. Produsul trebuie să îndeplinească, de asemenea, criterii stricte de calitate și performanță, ajutând consumatorii să facă alegeri prietenoase cu mediul fără a compromite calitatea.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați: https://ec.europa.eu/environment/ecolabel/

Standard 100 by OEKO-TEX®

STANDARD 100 by OEKO-TEX® este unul dintre cele mai cunoscute mărci din lume pentru produsele testate în ceea ce privește substanțele dăunătoare.

În timpul testelor, sunt luate în considerare numeroase substanțe regulate și neregulate, care pot fi dăunătoare sănătății umane. În multe cazuri, valorile limită pentru STANDARD 100 depășesc cerințele naționale și internaționale.

Bebelușii necesită o protecție specială. Prin urmare, în clasa de produse ‘Product class I’ din OEKO-TEX®, articolele de îngrijire a bebelușilor sunt supuse celor mai stricte criterii, în concordanță cu pielea sensibilă a bebelușilor. În plus, produsele noastre sunt testate și certificate conform cerințelor extinse ale ‘Anexei 6’, care sunt chiar mai riguroase în comparație cu cerințele ‘Anexei 4’.

Produsele Moltex sunt testate pentru substanțe dăunătoare conform Standardului 100 de către OEKO-TEX® și nu au fost identificate substanțe dăunătoare în testele de laborator, peste cele mai stricte valori limită ale clasei de produse I: articole pentru bebeluși și copii mici.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați: www.oeko-tex.com/stardard100

DERMATEST® QUALITY SEAL

Produsele premiate cu sigla cu 5 stele sunt testate clinic de către institutul independent DERMATEST®, ceea ce oferă cea mai înaltă asigurare că produsele noastre nu vor cauza iritații sau alergii cutanate pe termen scurt sau lung. Testarea clinică include:

  • Perioade de încercare de cel puțin patru săptămâni
  • Aplicarea pe zone definite ale pielii
  • Măsurarea parametrilor fiziologici ai pielii
  • Un test final pe o mică porțiune de piele pentru a exclude o alergie care ar putea să apară pe parcursul perioadei de încercare

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați: www.5-star-guarantee.de

Bumbac organic în stratul exterior

Stratul exterior al scutecelor noastre include bumbac organic, care este produs și certificat conform standardelor agricole organice care nu permit utilizarea de substanțe chimice toxice sau organisme modificate genetic (…). Aceasta contribuie la menținerea sănătății solurilor, ecosistemelor și oamenilor.

Cotton enhanced™

Stratul exterior al scutecelor Moltex este realizat folosind bumbac de calitate superioară.

Sigla Seal of Cotton facilitează identificarea produselor care conțin bumbac pentru consumatori. Sigla Seal of Cotton și mărcile comerciale cotton enhanced™ sunt deținute de organizația nonprofit Cotton Incorporated din 1973.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați: www.cottoninc.com

Stratul interior de origine 100% naturală

Stratul interior moale, în contact cu pielea bebelușului tău, este de origine 100% naturală.

Ambalajul este realizat în întregime din material reciclat.

Respect față de Natură – ambalajul Moltex Pure & Nature este realizat în întregime din material reciclat.

Cumpără scutece online – Simplu, comod și eficient!

Dacă ai un copil mic, știi cât de importantă este o rezervă constantă de scutece. Fie că ești părinte pentru prima dată sau deja ai experiență în creșterea unui copil, cumpărăturile pentru scutece pot deveni o sarcină greoaie. Dar nu mai trebuie să te îngrijorezi! Acum poți cumpăra scutece online, direct de pe canapeaua ta confortabilă, fără stresul de a merge prin magazine și de a căra greutăți.

La ce avantaje te poți aștepta când cumperi scutece online? În primul rând, accesul la o gamă largă de produse. Poți alege dintre diferite mărci și dimensiuni, astfel încât să găsești exact ceea ce îți dorești pentru copilul tău. Pe lângă asta, există și opțiuni pentru scutece ecologice și prietenoase cu mediul înconjurător, pentru părinții preocupați de sustenabilitate.

Un alt avantaj important este comoditatea. Nu trebuie să ieși din casă sau să te chinui să găsești timp în programul tău aglomerat pentru a merge la magazin. Pur și simplu deschizi laptopul sau telefonul și poți face cumpărăturile online în câteva minute. Unele site-uri oferă chiar și abonamente lunare, astfel încât să primești automat scutece în fiecare lună, fără a fi nevoie să-ți faci mereu griji că vei rămâne fără.

Să nu uităm și de economia de timp și energie. În loc să petreci ore întregi în trafic sau prinși într-o coadă la casă, poți să-ți petreci timpul cu copilul tău sau să te ocupi de alte sarcini importante. Scutecele tale vor fi livrate rapid și în siguranță la ușa ta, iar tu vei avea mai mult timp pentru a te bucura de momentele frumoase alături de cel mic.

Un aspect crucial în achiziționarea scutecelor online este siguranța și calitatea produselor. Asigură-te că cumperi de la magazine sau platforme de încredere, care oferă produse autentice și certificate. Citește recenzii și păreri ale altor părinți pentru a te asigura că faci alegerea potrivită pentru copilul tău.

În concluzie, cumpărăturile online pentru scutece reprezintă o opțiune convenabilă, eficientă și sigură pentru părinți. Poți economisi timp și energie, iar produsele tale preferate vor fi livrate direct la ușa ta. Nu mai pierde timp prețios în magazine și alege să cumperi scutece online – o soluție modernă pentru nevoile tale și ale copilului tău!

Scutece ieftine: Alegeți calitatea fără să compromiteți bugetul

Dacă căutați scutece ieftine și doriți să găsiți cele mai bune oferte, sunteți în locul potrivit! La noi veți găsi o gamă variată de scutece de calitate, la prețuri accesibile pentru toate bugetele.

Când vine vorba de scutece, calitatea este esențială, dar asta nu înseamnă că trebuie să plătiți sume mari de bani. Noi suntem aici să vă oferim scutece ieftine, fără a face compromisuri în ceea ce privește confortul și protecția copilului dumneavoastră.

Avem o selecție extinsă de scutece de la branduri renumite, astfel încât să puteți alege ceea ce vi se potrivește cel mai bine. Indiferent dacă preferați scutece cu bandă adezivă sau cu sistem de închidere tip elastic, avem opțiuni pentru toate preferințele. De asemenea, vă oferim și scutece în diferite mărimi, pentru a se potrivi perfect nevoilor copilului dumneavoastră în fiecare etapă de creștere.

Economisiți bani fără a face rabat de la calitate! Noi suntem aici să vă oferim cele mai bune prețuri pentru scutecele pe care le căutați. Nu ezitați să profitați de ofertele noastre speciale și reducerile periodice, pentru a obține scutece de înaltă calitate la prețuri incredibile.

Comandați acum scutece ieftine și asigurați-vă că aveți întotdeauna la îndemână produsele de care aveți nevoie pentru confortul și protecția copilului dumneavoastră. În plus, livrarea este rapidă și sigură, pentru ca produsele să ajungă la dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil.

Cu noi, scutecele ieftine nu înseamnă compromisuri în ceea ce privește calitatea. Alegeți calitatea și economisiți bani cu scutecele noastre accesibile!

Scutece ecologice Chisinau: O alegere sustenabilă pentru bebeluși și mediu

Când vine vorba de îngrijirea bebelușului tău și de protejarea mediului înconjurător, scutecele ecologice sunt o opțiune excelentă. Și dacă locuiești în Chisinau, ai noroc! Poți găsi o gamă variată de scutece ecologice chiar aici, în capitala Moldovei.

Ce fac scutecele ecologice diferit față de cele tradiționale? Ei bine, în primul rând, sunt fabricate din materiale prietenoase cu mediul, cum ar fi bumbacul organic și fibra de bambus. Aceste materiale nu numai că sunt mai moi și mai delicate pe pielea sensibilă a bebelușului, dar sunt și biodegradabile, reducând astfel impactul asupra mediului înconjurător.

În plus, scutecele ecologice sunt concepute pentru a fi reutilizabile. Acest lucru înseamnă că nu vei arunca la gunoi sute de scutece zilnic, contribuind astfel la reducerea cantității de deșeuri. În loc să arunci scutecul, îl speli și îl poți utiliza din nou. Și nu îți fă griji – scutecele ecologice moderne sunt concepute să fie ușor de curățat și de întreținut.

Chisinau este un oraș prietenos cu mediul, iar mulți părinți din zonă s-au orientat către utilizarea scutecelor ecologice pentru a-și proteja copiii și mediul înconjurător. În plus, aceste scutece sunt adesea mai puțin iritante pentru pielea sensibilă a bebelușilor, reducând riscul de alergii și iritații.

Pentru a găsi cele mai bune scutece ecologice din Chisinau, poți explora magazinele specializate în produse pentru copii, unde vei găsi o varietate de branduri și modele. De asemenea, poți consulta și magazinele online, care oferă opțiuni convenabile de achiziție și livrare la domiciliu.

În concluzie, scutecele ecologice sunt o alegere inteligentă atunci când vine vorba de îngrijirea bebelușului tău și de protejarea mediului înconjurător. Dacă locuiești în Chisinau, ai acces la o gamă largă de opțiuni de scutece ecologice, care te vor ajuta să faci o contribuție pozitivă la sănătatea bebelușului și la protecția mediului. Așadar, ia în considerare utilizarea scutecelor ecologice și fii parte a mișcării către un viitor mai verde!

Magazinul de scutece ecologice din Chișinău – Confort și protecție pentru bebeluși, respectând mediul înconjurător

Bine ați venit la cel mai complet magazin de scutece ecologice din Chișinău!

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune scutece pentru bebelușul dumneavoastră și, în același timp, vă preocupă protejarea mediului înconjurător, atunci ați ajuns în locul potrivit. Magazinul nostru de scutece ecologice din Chișinău vă oferă o gamă largă de opțiuni, concepute special pentru a asigura confortul copilului dumneavoastră, în timp ce reduc impactul asupra mediului.

Ce face scutecele ecologice atât de speciale? Ei bine, spre deosebire de scutecele tradiționale, acestea sunt fabricate din materiale naturale și sustenabile, cum ar fi bumbacul organic și fibrele de bambus, eliminând astfel utilizarea substanțelor chimice dăunătoare. Aceste scutece sunt prietenoase cu pielea sensibilă a bebelușului și reduc riscul de iritații și alergii. Mai mult decât atât, scutecele ecologice sunt biodegradabile sau pot fi refolosite, contribuind astfel la reducerea deșeurilor și la protejarea planetei noastre pentru generațiile viitoare.

La magazinul nostru din Chișinău, veți găsi o varietate de mărci și modele de scutece ecologice, astfel încât să puteți alege cea mai bună opțiune pentru nevoile și preferințele dumneavoastră. Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a vă oferi sfaturi personalizate și a răspunde la toate întrebările dumneavoastră. Suntem dedicați să vă oferim o experiență de cumpărături plăcută și să vă ajutăm să luați decizia cea mai bună pentru sănătatea și binele copilului dumneavoastră și al mediului înconjurător.

Nu mai stați pe gânduri! Vizitați magazinul nostru de scutece ecologice din Chișinău și bucurați-vă de produsele de înaltă calitate, prietenoase cu mediu și concepute pentru confortul bebelușului dumneavoastră. Avem cele mai competitive prețuri și oferte speciale pentru a vă face experiența de cumpărături cu noi și mai avantajoasă.

Magazinul nostru de scutece ecologice din Chișinău este alegerea perfectă pentru părinții preocupați de calitate, durabilitate și protecția mediului înconjurător. Vă așteptăm cu drag să descoperiți gama noastră de scutece ecologice și să faceți o alegere inteligentă pentru bebelușul dumneavoastră și pentru lumea în care trăim.

Siguranța și calitatea superioară: Descoperă scutecele eco-friendly pentru bebeluși

Dacă sunteți în căutarea scutecelor eco-friendly de cea mai înaltă calitate, ați ajuns la locul potrivit! Compania noastră se mândrește cu produsele sale de calitate superioară și preocuparea față de mediul înconjurător. Scutecele noastre eco sunt create cu grijă pentru sănătatea bebelușului dumneavoastră și pentru protejarea planetei.

Calitatea superioară este unul dintre aspectele cheie ale scutecelor noastre eco-friendly. Folosim materiale de cea mai bună calitate, care sunt sigure și delicate pe pielea sensibilă a bebelușilor. Textura lor moale și confortabilă asigură un sentiment plăcut și fără iritații. Suntem conștienți de faptul că pielea bebelușului este sensibilă și de aceea ne asigurăm că produsele noastre sunt fabricate fără substanțe chimice dăunătoare, precum clor, parfumuri sintetice sau înălbitori.

În plus față de calitatea superioară, scutecele noastre eco-friendly sunt, de asemenea, prietenoase cu mediul înconjurător. Ne preocupă reducerea impactului asupra naturii, motiv pentru care alegem să folosim materiale biodegradabile și sustenabile. În acest fel, ne asigurăm că fiecare scutec pe care îl produce compania noastră nu va adăuga un strop de poluare la deșeurile existente.

Beneficiile scutecelor noastre eco-friendly cu calitate superioară nu se opresc aici. Acestea sunt proiectate pentru a asigura absorbție maximă și a menține pielea uscată și protejată pe toată durata utilizării. Designul lor inovator și elasticitatea optimă asigură o potrivire perfectă și previn scurgerile nedorite. Puteți avea încredere că bebelușul dumneavoastră va fi confortabil și protejat în orice moment.

Așadar, dacă sunteți în căutarea scutecelor eco-friendly de cea mai înaltă calitate, nu căutați mai departe! Produsele noastre cu calitate superioară și caracteristici eco-vriendly sunt opțiunea perfectă pentru a vă îngriji bebelușul într-un mod responsabil față de mediu. Alegeți scutecele noastre eco și contribuiți la un viitor mai bun pentru copilul dumneavoastră și pentru întreaga planetă.